Fethiye’de yörük oyunları heyecanı

• 25 Eylül 2023
Fethiye Belediyesi, “Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği” düzenlendi.

Yörük kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla özverili bir faaliyet yürüten Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle unutulmaz bir organizasyona imza attı. Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Şenliğe, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Ben de bir Yörük çocuğum ve sizlerden birisiyim,” dedi.