Gaziemirli yeni öğrencilerin ilk çantası Gaziemir Belediyesi’nden

• 25 Eylül 2023
Gaziemir Belediyesi, ilkokula başlayan öğrencilere okul çantası hediye etti.

Gaziemir Belediyesi, 1.746 ilkokul birinci sınıf öğrencisine kırtasiye malzemeleri (kalem kutusu, kalem, defter, resim defteri ve boya çeşitleri) içeren okul çantası hediye etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında öğrenciler, velileriyle birlikte Gaziemir Belediyesi’nin ana hizmet binasını ziyaret ederek çantalarını teslim aldı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Çocukların heyecanına ortak olmak, ekonomik krizle boğuşan vatandaşlara bir nebze olsun katkıda bulunmak için ilçemizdeki devlet okullarında ilkokula başlayan tüm birinci sınıf öğrencilerine okul çantası armağan ediyoruz. Çocukların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum,” dedi.