Hatay Büyükşehir Belediyesi çocukların kültürel gelişimi için çalışıyor

• 25 Eylül 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklar için öğretici ve eğlenceli oyunlar sahneliyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kent genelinde çocuklar için öğretici ve eğlenceli oyunlar sahnelemeye devam ediyor, kentin 15 ilçesindeki konteyner kentlerde depremzede çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. Arsuz ilçesi, Nardüzü Mahallesi’ndeki konteyner kente misafir olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, “Karınca Kararınca” adlı oyunu sahneledi. Oyunu keyifle izleyen çocukları yaşadığı mutluluk yüzlerine yansıdı. Çocuklar, oyun sonunda tiyatro oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.