Karabağlar Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek oluyor

• 25 Eylül 2023

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle bir araya geldi. Başkan Muhitttin Selvitopu, Karabağlar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir ve kulüp yöneticilerine, 1.000.000 TL’lik sembolik çeki teslim etti. Başkan Selvitopu, “Amacımız spora ve sporculara sahip çıkmak, sporcuların yanında olduğumuzu göstermek. Nakdi desteğimizin yanı sıra ayni yardımlarımız da devam edecek. Hepimizin ortak hedefi, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak,” dedi.