Kuşadası Belediyesi Altın Güvercin Beste Yarışması düzenlendi

• 25 Eylül 2023
Kuşadası Belediyesi, “26. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması” düzenledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) işbirliğiyle, Eviz Yapı ve BS Ada İnşaat’ın ana sponsorluğunda düzenlenen “26. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması”, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen görkemli bir geceyle final yaptı. Sevilen televizyon programcısı Okan Bayülgen’in sunumuyla renklenen 26. Altın Güvercin Beste Yarışması’nın final gecesi, Tele 1 ve Number 1 TV’de canlı yayınlandı. Yarışmada, Nazan Palu’ya ait “Duy Beni” adlı beste birinci oldu. Gecede sahne alan Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Aşkın Nur Yengi, yarışmayı yaşatan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti.