Maltepe Belediyesi, yeni okul döneminde öğrencilerin yanında

• 25 Eylül 2023
Maltepe Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemi için ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 500 ihtiyaç sahibi ailenin çocuğuna, beslenme ve okul çantasıyla kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim seti dağıttı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, aileler ve öğrencilerle bir araya geldi, anaokuluna ve ilkokula yeni başlayan öğrencilere hediyelerini verdi. Başkan Kılıç, “Maltepe’de çok sayıda okulun boyasını ve tadilatını tamamladık. Sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında Maltepeli ailelerin üzerindeki yükü azaltmaya çalıştık. Maltepeli öğrencilere eğitim alanında destek olmaya devam edeceğiz,” dedi.