Mersin Büyükşehir Belediyesi öğrencilere desteğini sürdürüyor

• 25 Eylül 2023
Mersin Büyükşehir Belediyesi, “İlk Çantam” projesi kapsamında öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “İlk Çantam” projesi kapsamında bu yıl okula başlayan toplam 18.000 birinci sınıf öğrencisine okul çantası ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın üç yıl önce hayata geçirdiği projeyle toplam 54.000 çocuk ilk çantalarına kavuştu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, mahalle muhtarları ve büyükşehir belediyesinin bürokratları okulları ziyaret etti. Başkan Seçer, öğrencilerle sohbet etti, yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere başarı diledi.