Nurettin Akbuğa: “İhtiyaç sahibi ailelere destek olduk”

• 25 Eylül 2023
Başkan Nurettin Akbuğa, Tuzlukçu Belediyesi’nin yoksulluğu azaltmaya yönelik çalışmalarını Belediye Gazetesi’ne anlattı:

2019 yerel seçimlerinden bu yana vatandaşlara birçok konuda destek olduk. İhtiyaç sahibi ailelere taziye yemeği desteği verdik, ailelerin acılı günlerinde yanlarında olmaya çalıştık.  Ramazan ayında gıda kolisi dağıttık, ihtiyaç sahibi ailelere katkıda bulunduk. Gıda Kurtarma Derneği’yle yaptığımız protokol kapsamında Konya’daki anlaşmalı marketlerden son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri aldık ve ailelere dağıttık. Her hafta cuma günü bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin başarılı çocuklarına burs desteği verdik. Her yıl öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kışlık giyecek yardımında bulunduk. Öğrencilerin eğitim hayatlarını daha rahat sürdürmelerini hedefledik. Önümüzdeki dönemde hedefimiz, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları daha geniş kitlelere ulaştırmak.