Seyhan Belediyesi üretim yelpazesini genişletiyor

• 25 Eylül 2023
Seyhan Belediyesi, tasarruf ve üretim odaklı belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği üretim yelpazesini gün geçtikçe genişletiyor.

Seyhan Belediyesi’ni her alanda üreten bir belediye hâline getiren Başkan Akif Kemal Akay, belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün şantiyesinde kurulan atölyede çöp konteynerleri üretiliyor. Konteyner üretimiyle önemli oranda tasarruf edilmesi hedefleniyor. Seyhan’ın, Türkiye’nin 53 ilinden daha büyük bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Akay, kaynakların oldukça kıt olduğu günümüzde Seyhan Belediyesi’nin her alanda tasarruf etmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.