Balçova’da “2023-2024 Yerel Eşitlik Eylem Planı” için tanıtım toplantısı düzenledi

• 29 Şubat 2024
Balçova Belediyesi, “2023-2024 Yerel Eşitlik Eylem Planı” için tanıtım toplantısı düzenledi.

Balçova Belediyesi, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 89. yıldönümünde “2023-2024 Yerel Eşitlik Eylem Planı” için tanıtım toplantısı düzenledi. Tanıtım toplantısına katılan Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, “Kadınların siyasete girmesine karşı olan ve ayaklarını yere vurarak direnen erkek siyasetçiler var,” dedi. Toplantıda, Balçova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi ve Eşitlik Birimi personeli, planın hazırlık aşamalarını, maddelerini ve hedeflenen hizmetleri anlattı.