Çankaya Belediyesi okul öncesi eğitim alan çocukların yanında

• 29 Şubat 2024
Çankaya Belediyesi, gündüz bakımevinde okul öncesi eğitimi alan çocuklar için etkinlik düzenledi.

Çankaya Belediyesi’ne ait gündüz bakımevinde okul öncesi eğitimi alan çocuklar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Atatürk Orman Çiftliği Dijital Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etti, hayvanlar alemini dijital olarak tanıma fırsatı buldu. Çocuklar, özel olarak tasarlanan iki safari otobüsüyle önce uzay yolculuğuna çıktı, sonra dinozorların yaşamına yakından bakma imkânı buldu. Lazer ve hologram teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital hayvanat bahçesini büyük bir heyecanla gezen çocuklar hava, kara ve deniz canlılarıyla hem görsel hem de işitsel olarak tanıştı.