Kemer’in yeşil alanları yaza hazırlanıyor

• 29 Şubat 2024
Kemer Belediyesi, Kemer’deki yeşil alanları yaz sezonuna hazırlıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda çalışmalar yapıyor. Parklarda, yeşil alanlarda ve refüjlerde çalışmalar yürüten belediye ekipleri, kışlık budama, mevsimlik çiçek dikimi, çevre düzenlemesi, parklara yeni oyun gruplarının ve spor aletlerinin yerleştirilmesi çalışmalarını gerçekleştiriyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kemer’in yeşil alanlarında yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Turizm sezonuna hazırlık çalışmalarımız kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz canla başla çalışıyor ve Kemer’in çehresini güzelleştiriyor,” dedi.