Seyhan Belediyesi üretiyor, vatandaşlar tasarruf ediyor

• 29 Şubat 2024

Seyhan Belediyesi, “Seyhan” markasıyla sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı ve yumuşatıcı gibi temel temizlik ürünleri üretiyor. “Seyhan” markasıyla farklı boyutlardaki ambalajlarda alternatif kokularla üretilen sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temel temizlik ürünlerine, Yeşilyurt Çok Amaçlı Tesis ve Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi yanında hizmet veren Seyhan Halk Pazarı’ndan ulaşılabiliyor.