Odunpazarı Belediyesi kreş sözünü yerine getiriyor

• 25 Mart 2024
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, vizyon projeleri arasında yer alan kreş sözünü yerine getirmeye devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, Şerife Aysel Erkara Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni hizmete sundu. Odunpazarı’nın çeşitli mahallelerine sekizi tam zamanlı olmak üzere toplam 16 kreş açıldı. Şerife Aysel Erkara Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin açılış törenine, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Şerife Aysel Erkara ve Erkara ailesi, Eskişehir Eski Milletvekili Fahri Keskin, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve oğlu Ahmet Ara, çok sayıda vatandaş katıldı.