Büyükçekmece Belediyesi, judo kuşak sınavlarına ev sahipliği yaptı

• 30 Nisan 2024

Büyükçekmece Belediyesi Spor Kulübü’nde düzenlenen judo kuşak sınavı, yerel judo camiasında büyük ilgi gördü. Antrenör Ayşegül Şimşekçakan yönetimindeki sınavda gençler ve minik judocular kıyasıya mücadele etti. Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ufuk Kıray ve antrenör Şimşekçakan, başarılı sporculara belgelerini takdim etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, sınavda başarı gösteren tüm sporcuları kutladı, sporun her alanında genç yetenekleri destekleyeceklerini belirtti. Büyükçekmece Belediyesi, judoda gelecek vaat eden sporcuları yetiştirmeyi, ulusal/uluslararası arenada ilçenin adını duyurmayı hedefliyor.