Cemil Tugay, su indirimi sözünü hayata geçiriyor

• 30 Nisan 2024
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, seçim döneminde verdiği su indirimi sözünü hayata geçiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, seçim vaatlerini yerine getiriyor. Halk Ekmek’te yapılan indirimin ardından su tarifesinde indirim için harekete geçildi. Su tarifesinde %25 oranında indirim yapılmasına yönelik başkanlık önergesi, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni dönemdeki ilk birleşiminde ele alındı ve ilgili komisyonlara gönderildi. Önerge, Plan Bütçe Komisyonu, Bütçe ve Hukuk Komisyonu, Esnaf ve Tüketici Koruma Komisyonu’na iletildi. Önerge karara bağlandıktan sonra indirimli su tarifesi 1 Haziran 2024 tarihinde yürürlüğe girecek.