Emekli lokallerine yoğun ilgi

• 30 Nisan 2024
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu emekli lokalleri ve etkinlik merkezleri yoğun ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 55 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi ve Emekli Meclisi, Batıkent Emekliler Lokali, Demetevler Emekliler Lokali ve Öveçler Emekliler Etkinlik Merkezi, yoğun ilgi görüyor. Yeni açılan Emekliler Lokali’nden hizmet almaya başlayan Celal Dedebaş, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaşlılar ve emekliler için yaptığı hizmetleri çok yakından takip ediyoruz. Burası, bizim buluşma ve sosyalleşme yeri. Güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, çok teşekkür ediyoruz,” dedi.