Eskişehir’den Ödemiş ve Beydağ’a uzanan dut fidanları

• 30 Nisan 2024
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş ve Beydağ Belediyeleri’ne 2.500 adet dut fidanı gönderdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İpek Böcekçiliğini Geliştirme Projesi kapsamında yaygınlaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Antalya, Muğla, Ordu ve İzmit dahil olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına dut fidanı ulaştırıldı. Ödemiş Belediyesi’ne 1.500 adet, Beydağ Belediyesi’ne 1.000 adet dut fidanı hibe edildi. Fidanları teslim alan belediye yetkilileri, “Eskişehir, tarımsal projelerde örnek çalışmalar yapıyor. Koordineli çalışmak bizi de mutlu ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Ayşe Ünlüce’ye çok teşekkür ederiz,” dedi.