İzmit Belediyesi yeni kreş için çalışmalara başladı

• 30 Nisan 2024
İzmit Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Ekopark’a kazandıracağı altıncı kreş için çalışmalara başladı.

İzmit Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Ekopark’ta yeni bir kreşin inşaatına başladı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Seçim öncesinde vaat ettiğimiz bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kreşlerde verilen eğitimin ve kreşlerin fiziksel koşullarının kalitesi, özel kreşlerle yarışacak düzeyde,” dedi. Üç derslikten oluşan kreş, Ertuğrul Kolaylı’nın bağışlarıyla finanse ediliyor. Başkan Hürriyet, yeni eğitim dönemine üç yeni kreşle başlayacaklarını ve kreşlerin bölge için olmazsa olmaz olduğunu vurguladı.