Mersin Büyükşehir Belediyesi, gençleri turizm sektörüne hazırlıyor

• 30 Nisan 2024

Mersin Büyükşehir Belediyesi, gençlere turizm alanında iş fırsatları sunmak için “Mersin'in Gençlerinin Turizm Sektörü İçin Güçlendirilmesi” projesini hayata geçirdi. Mersin Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında kursiyerler, Denizden Restoran’da uygulamalı eğitim aldı. Denizden Restoranı’nın İşletme Müdürü Cengiz Yüksel, katılımcılara restoran sektörüyle ilgili teorik ve pratik eğitim verdi. Servis, kuver çeşitleri ve içecek sunumu hakkında uygulamalı bilgi veren Yüksel, müşteri karşılama ve iletişim konularına da değindi.