Muratpaşa Belediyesi sokak hayvanlarına destek olmayı sürdürüyor

• 30 Nisan 2024
Muratpaşa Belediyesi, sokak hayvanları için rehabilitasyon ve geçici bakımevinin kapasitesini artırdı.

Muratpaşa Belediyesi, sokak hayvanları için oluşturduğu rehabilitasyon ve geçici bakımevinin kapasitesini artırdı. İnşaatı tamamlanan yeni üniteler, köpeklere özel tasarlandı. Ermenek Mahallesi’nde bulunan merkezde bugüne kadar 10.419 sokak hayvanı kısırlaştırıldı, 7.535 sokak hayvanı tedavi edildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni dönem projeleri kapsamında yapılan bu çalışmayı, “Hep Birlikte Daha İleri” sloganıyla duyurdu. Veteriner hekim Esra Çağlar, hizmet kapasitesinin artmasıyla birlikte sokak hayvanlarının iyileşme sürecini daha iyi geçireceklerini belirtti.