Safranbolu Belediyesi, ilçenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalar yapıyor

• 30 Nisan 2024

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve SAFTİD Başkanı Şebnem Urgancıoğlu, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin önde gelen turizm acentelerini ve TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkanı Erdal Çeri’yi ağırladı. Görüşmede, ilçenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik stratejiler görüşüldü. Misafirler, Safranbolu’nun tarihî ve doğal güzelliklerini keşfetti. Başkan Köse, Safranbolu’yu Avrupa’daki nitelikli ve konaklamalı turizmin merkezi yapma hedeflerini vurguladı. Bölgesel turizmin bütünleşik bir yaklaşımla geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.