Seyhan Belediyesi, Ziyapaşa Mahallesi’nde yolları yeniliyor

• 30 Nisan 2024

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ziyapaşa Mahallesi sakinlerinin yol yapım talebi doğrultusunda bölgeyi ziyaret etti, yol sorunlarını yerinde tespit etti ve çözüm için talimatlar verdi. Mahalle muhtarı ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Tekin, sorunların bir an önce çözülmesi için çalışmaları başlattı. Başkan Oya Tekin, “Halkımızın taleplerini karşılamak ve Seyhan’ı daha güzel bir ilçe hâline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.