Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi

• 30 Nisan 2024
Kemer Belediyesi’nin sponsorluğunda Uluslararası Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kemer Kaymakamlığı, Beydağları Sahil Milli Parkı ve Olympos Teleferik işbirliğiyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihlerinde Kemer’de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi. Yarış, Tahtalı Dağı’nın zirvesinde başladı, Kemer sahilinde sona erdi. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan’dan toplam 85 sporcu yarışa katıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de öncelikli hedefimiz, bahar aylarını spor etkinlikleriyle doldurmak ve spor turizmini geliştirmek. Kemer’i spor turizminin zirvesine taşımak için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.