Spor İstanbul, 19’ncu İstanbul Yarı Maratonu düzenledi.

• 30 Nisan 2024
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul, 19. İstanbul Yarı Maratonu düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşuldu. “En Hızlı Yarı” sloganıyla başlayan maratona rekor başvuru oldu. Maratona 16.000 kişi başvuru yaptı. Bu yıl 100. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye İş Bankası’nın isim sponsorluğunda koşulan İstanbul Yarı Maratonu’nun tanıtım toplantısına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Salih Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.