Umut Meyve Ormanı’ndaki hobi bahçeleri yeni sahiplerine kavuştu

• 30 Nisan 2024
Beylikdüzü Belediyesi, Umut Meyve Ormanı’ndaki hobi bahçelerini yeni sahiplerine teslim etti.

Beylikdüzü Belediyesi, Dereağzı Mahallesi’ndeki Umut Meyve Ormanı’nda yer alan hobi bahçelerinin yeni sahiplerini karşıladı. Vatandaşlar, hobi bahçelerinde sağlıklı ürünler yetiştirme şansı buldu, nisan ayı boyunca bahçelerini ekime hazırladı. Kimyasal kullanımına izin verilmeyen bahçede doğal gübre ve ilaçlar kullanıldı. Hobi bahçeleri bir yıl boyunca ücretsiz kullanılabilecek. Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçeleri sorumlusu Beyza Bulut, verilen teknik destek ve eğitimlerle bahçe sahiplerinin verimli bir dönem geçireceğini belirtti.