Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, memurlara müjde verdi

• 30 Nisan 2024

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Tüm-Yerel Sen yetkilileri, belediyede çalışan memurlar için protokol imzaladı. Protokol kapsamında çalışanlara her ay sosyal denge tazminatı ödenecek. 1 Nisan itibarıyla geçerli olmak üzere memurların maaşına brüt 8.500 TL ek ödeme yapılacak. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Tüm-Yerel Sen Uşak İl Başkanı Kenan Kara, Tüm Yerel-Sen Uşak Belediye Temsilcisi Gökhan Teper, başkan yardımcıları Mehmet Akif Şanlı, Reyhan Aydın ve Serap Saruhan katıldı.