19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bayraklı'da coşkuyla kutlandı

• 31 Mayıs 2024
Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı etkinliklerle kutladı.

Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Liseli gençler arasında düzenlenen basketbol, voleybol, taekwondo ve badminton turnuvaları büyük ilgi gördü. Freestyle basketbol, futbol şovları, parkur, akrobasi ve break dans gösterileri, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Binlerce gencimizi ve ailelerini bu anlamlı günde bir araya getirdik. Hafta boyunca düzenlenen spor aktiviteleri ve gösterilerle gençlerimizle birlikte keyifli anlar yaşadık,” dedi.