Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cittaslow Metropolis Ağı’na katılmak için çalışıyor

• 31 Mayıs 2024
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cittaslow Metropolis Ağı’na katılmak amacıyla bir dizi çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında İtalya’da kurulan, 33 ülkenin 296 kentin üye olduğu uluslararası belediyeler birliği Cittaslow Metropolis Ağı’na üye olmak amacıyla çalışma başlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cittaslow Metropolis Ağı’na üyelik sürecini belirlemek için eğitim toplantısı düzenledi. Toplantıya, ilçe belediyelerinden temsilciler de katılarak yol haritasını belirleme sürecine dahil oldu. Toplantıya, Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç ve ilgili belediye temsilcileri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cittaslow Metropolis Ağı’na üye olmak isteyen ilçe belediyelerine de destek olacak.