Bilecik Belediyesi, “Bahar Şenliği” düzenledi

• 31 Mayıs 2024

Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’nde vatandaşlar keyifle vakit geçirdi. Kooperatif önünde gerçekleştirilen şenlikte, kooperatif üyelerinin çalışmaları ve eserleri sergilendi. Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, düzenlenen bahar şenliğine katılarak kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Üyelerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Subaşı, kurulan stantları gezdi, hazırlanan ürünleri ve çalışmaları inceledi.