Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hıdırellez etkinlikleri düzenledi

• 31 Mayıs 2024

Baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin sembolü Hıdırellez, Bursa’da coşkuyla kutlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası da verdiği konserle kutlamaları taçlandırdı. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki konsere Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Konserde sahneye çıkan solist Semih Ersoy, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Daha sonra solist Esra Erduvan sahne aldı, en sevilen eserleri Bursalılar için seslendirdi. Konser boyunca orkestra, sanatçılar ve solistler performanslarıyla dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.