Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yaz dönemi yetişkin spor eğitimlerine başlıyor

• 31 Mayıs 2024
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi yetişkin spor eğitimleri için ön kayıtları almaya başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 yaş ve üzeri vatandaşların spor yapabilmesi amacıyla düzenlediği yaz dönemi yetişkin spor eğitimlerinin kayıtları başladı. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na ait üç ayrı spor merkezinde spor eğitimleri düzenlenecek. Alanında uzman spor antrenörleri tarafından ücretsiz aerobik, fitness, mat pilates, fit dans ve halk oyunları eğitimleri verilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi’ni, Şirintepe Spor Merkezi’ni, Şehit Tarkan Karaca Spor Merkezi’ni ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nı arayarak yetkililere ulaşabilir.