Gaziemir Belediyesi, “Engelli Merkezi” hizmete giriyor

• 31 Mayıs 2024
Gaziemir Belediyesi, “Engelli Merkezi” açıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Engelliler Haftası’nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, engelli bireyler için bir merkez yapacaklarının müjdesini verdi. Başkan Işık, “Gaziemir Engelli Merkezi’ni hizmete sunmak en büyük hayallerimden biri. Bu merkezde vereceğimiz danışmanlık hizmetleriyle aileler, sosyal ve psikolojik açıdan daha güçlü olacak. Amacımız, engelleri birlikte aşmak ve ailelerin sorumluluklarına ortak olup rahat nefes almalarını sağlamak,” dedi. Merkezde, sosyal hizmet uzmanları, psikologlar ve özel eğitim öğretmenleri hizmet verecek, engellilere yönelik eğitimler, sosyal ve kültürel etkinlikler, spor faaliyetleri düzenlenecek.