İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası’nı etkinliklerle karşıladı

• 31 Mayıs 2024
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul, Engelliler Haftası’nda spor etkinliği düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’yle Spor İstanbul, Engelliler Haftası'nda farkındalık yaratmak için büyük bir spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dünya Engelliler Haftası kapsamında İBB Pendik Çamlık Spor Tesisi’nde engelli ve engelli olmayan sporcuların buluşması ve birlikte eğlenmesi amacıyla oyunlar, yarışmalar organize edildi. 11 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00-16:00 saatleri arasındaki etkinliklerde, parkur çalışmaları ve gösteri maçları yapıldı. Etkinliğe, 750 engelli birey ve 1.000 spor okulu öğrencisi katıldı. Etkinlik sonunda tüm katılımcılara anı madalyası, tişört ve şort verildi.