İzmir Büyükşehir Belediyesi çevreye duyarlılık konusunda çalışmaları devam ediyor

• 31 Mayıs 2024
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çevreye duyarlılık konusundaki örnek uygulamalarına devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, enerji verimliliği konusundaki çalışmaları sayesinde TS EN ISO 50001: 2018 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Buz Sporları Salonu ve Buca Sosyal Yaşam Kampüsü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yürütülen belgelendirme tetkik sürecini başarıyla tamamladı. Sertifika, Egemenlik Evi’nde düzenlenen törende TSE Ege Bölge Koordinatörü Hakan Ozan tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a verildi. Bu üç tesisten yıllık 48.000 kWh enerji tasarrufu sağlandığının altını çizen Başkan Tugay, yenilenebilir enerji yatırımlarını en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi.