“Kentli Dayanışmasını Güçlendirmek, Hemşerilik Duygusunu Korumak” paneli düzenledi

• 31 Mayıs 2024
Çaycuma Belediyesi, “Kentli Dayanışmasını Güçlendirmek, Hemşerilik Duygusunu Korumak” başlıklı panel düzenledi.

Çaycuma Belediyesi, “Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliklerine devam ediyor. Etkinlikler kapsamında “Kentli Dayanışmasını Güçlendirmek, Hemşerilik Duygusunu Korumak” başlıklı panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Bozdoğan, Çaycuma’da örnek bir belediyecilik modeli sergilendiğini belirtti. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın kentli dayanışmasını güçlendirmek için çaba sarf ettiğini vurguladı. Başkan Kantarcı’nın katılımcı yönetim anlayışının Çaycuma’nın gelişimine katkıda bulunduğunu ifade eden Bozdoğan, belediyenin sosyal projeler ve kültürel etkinliklerle de dikkat çektiğini belirtti.