Muğla Büyükşehir Belediyesi sahipsiz hayvanların yanında

• 31 Mayıs 2024
Muğla Büyükşehir Belediyesi, acil müdahale aracıyla sahipsiz hayvanların yanında oluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanların ihtiyaçlarını karşılamak için acil müdahale aracını hizmete sundu. Araçta, açılır-kapanır muayene masası, serum askısı, ilaç malzeme dolabı, hayvan taşıma rampası, seyyar taşıma sedyesi, lavabo ve dört adet kafes bulunuyor. Acil müdahale aracı, sokak hayvanlarının aşılanması için ilçeleri dolaşıyor. Ekipler, ilk olarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki sokak hayvanlarına müdahale etti. Sahipsiz hayvanlara iç-dış parazit ve kuduz aşısı yapılarak bulaşıcı hastalıkların önüne geçiliyor.