Seramik mozaik yüzey kaplama projesinin üçüncüsü

• 31 Mayıs 2024
Çanakkale Belediyesi, seramik mozaik yüzey kaplama projesinin üçüncüsünü hayata geçirdi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi, Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. işbirliğiyle seramik mozaik yüzey kaplama projesinin üçüncüsünü hayata geçirdi. Projede, Anadolu Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden 52 kişilik bir ekip görev aldı. On üç gün boyunca Çan Seramik Kalebodur Çan Fabrikası’nda çalışmalar yürütüldü.