Zafer Meydanı Yeniden Düzenleme ve Öğrenci merkezi projesi başlıyor

• 31 Mayıs 2024
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Zafer Meydanı Yeniden Düzenleme ve Öğrenci Merkezi” projesi için harekete geçti.

“Zafer Meydanı Yeniden Düzenleme ve Öğrenci Merkezi” projesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yönetiliyor. Proje, 5.440 metrekarelik alanı kapsıyor. Merkezde, sesli kütüphane, sergi alanı, çalışma ve dinlenme alanları, etkinlik binası ve amfisi, kafeterya ve kentsel teras gibi çeşitli alanlar yer alıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Proje, öğrencilere nefes olacak, Kızılay’a da canlılık katacak. Son aşamasına geldiğimiz projemizde birçok sosyal alan yer alacak,” dedi.