Kuşadası sakinleri ve misafirleri için konserler sürmeye devam ediyor

• 29 Temmuz 2024
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin birlikte düzenlediği yaz konserleri devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi, ortaklaşa düzenledikleri yaz konserleriyle vatandaşları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Kuşadası İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda yeni bir konser düzenlendi. Kuşadası’nda yaşayan vatandaşların ve turistlerin katıldığı konser, renkli görüntülere sahne oldu. Konserde sahneye çıkan Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden oluşan orkestra ilgi topladı. Konser serisinin yaz boyunca devam edeceğini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşları konserlerimize davet ediyoruz,” dedi.