Mezitli Belediyesi beş yıllık stratejik plana hazırlanıyor

• 29 Temmuz 2024
Mezitli Belediyesi, 2024-2029 stratejik plan hazırlıkları kapsamında mahalle çalıştayları düzenliyor.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Belediyesi’nin 2024-2029 stratejik plan hazırlıkları kapsamında düzenlenen mahalle çalıştaylarına devam ediyor. Başkan Tuncer, mahalle çalıştayları kapsamında her gün bir mahallede vatandaşlarla buluştu. Mahalle çalıştaylarında, vatandaşların talepleri ve önerileri dinleniyor, Mezitli'nin geleceği için önemli adımlar atılıyor. Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini doğrudan iletme fırsatı bulduğu çalıştaylar, belediyenin beş yıllık vizyon belgesine katkıda bulunuyor.